Stijlvol en luxe

Evercom messing deurbelpanelen.

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van messing deurbelpanelen met camera op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw. Voor een stijlvol en luxe uitstraling kiest u voor Evercom messing deurbelpaneel.

Aanbellen is nog nooit zo leuk geweest.

Doet wat het moet doen. Zien wie er voor de deur staat op de 170 graden camera. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur.

Offerte aanvragen

Belpaneel van messing

Messing deurbelpaneel

Voor een stijlvol en luxe uitstraling kiest u voor messing deurbelpaneel. Messing is een legering van koper en zink. Het wordt ook wel ‘geelkoper’ genoemd, afgeleid van de kleur.

De messing deurbelpanelen van Evercom hebben een massieve twee millimeter dikke ongelakt messing frontpaneel. Een ongelakt messing deurbelpaneel leeft, veroudert en wordt alsmaar mooier, daarom is een ongelakt messing paneel erg gewild.

Afhankelijk van behandeling, omgeving en milieu-invloeden zal het messing deurbelpaneel in de loop der tijd veranderen. Vaak zal het messing donkerder en homogener worden, de techniek achter een messing deurbelpaneel wordt hierdoor niet beïnvloedt.

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

Deurbelpaneel

Messing inbouw

Een messing inbouw belpaneel is niet meer weg te denken bij een authentiek pand. Beschikbaar in hooglans- en geborsteld messing. Kies voor luxe uitstraling.

Deurbelpaneel

Messing opbouw

Misschien nog wel stijlvoller dan een messing inbouw deurbelpaneel. Door het smalle opbouwframe zweeft het paneel op uw muur. Ideaal voor rijksmonumenten.

Bekijk onze projecten

Referentieprojecten met messing belpanelen

Swipe naar links en rechts

 • Deze luxe woning is recent compleet verbouwd, vergroot en verkeert hierdoor in een algehele TOP-staat van onderhoud en inrichting. Messing intercom.

  2 appartementen

  Rotterdam

 • De VvE heeft een nieuw messing deurbelpaneel in combinatie met de 170 graden camera geheel verwerkt in het deurbelpaneel.

  4 appartementen

  Amsterdam

 • Een geborsteld messing deurbelpaneel in combinatie met de 170 graden camera geheel verwerkt in het deurbelpaneel.

  10 appartementen

  Amsterdam