Evercom messing deurbelpanelen

Messing is niet meer weg te denken bij een authentiek pand

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van messing deurbelpanelen met camera op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw.

Intercom vervangen voor de VvE

Nieuw belpaneel voor uw VvE?

Als Vereniging van Eigenaren (VvE) bent u opzoek naar een nieuw video intercomsysteem voor de appartementen in het complex of flat. De videofoon-installatie van Evercom is een geschikte vervanger voor uw huidige verouderde belsysteem. Door de op maat gemaakte messing belpanelen biedt Evercom een zeer ruime mate van flexibiliteit en in combinatie met de 7” inch videomonitor is de bezoeker nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest.

Belpaneel van messing

Messing of koper intercom?

Messing is de naam die wordt gebruikt om een koperlegering te beschrijven met een bepaald zinkgehalte. De messing deurbelpanelen van Evercom hebben een massieve twee millimeter dikke ongelakt messing frontpaneel. Een ongelakt messing deurbelpaneel leeft, veroudert en wordt alsmaar mooier, daarom is een ongelakt messing paneel erg gewild. Afhankelijk van behandeling, omgeving en milieu-invloeden zal het materiaal in de loop der tijd veranderen. Vaak zal het messing donkerder en homogener worden, de techniek achter een messing deurbelpaneel wordt hierdoor niet beïnvloedt. Bij Evercom heeft u de keuze uit meerdere types messing, wij helpen u graag!

Direct offerte aanvragen

Vergelijkbare vervangingsprojecten

Vergelijkbare intercom met messing belpanelen op maat

Bekijk meer referenties

De mogelijkheden van Evercom

De mogelijkheden van Evercom

Ga naar ‘Over Evercom’

TOEGANGSCONTROLE

VIDEO MONITOR

DEURBELPANELEN

KITS

170 graden camera

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

  • Voorkom onveilige situaties, ongewenste bezoekers zijn zichtbaar.

  • Bepaal zelf voor wie u de deur opent en voorkom ongewenste situaties.

  • De bezoeker is vrijwel in elke hoek zichtbaar door de openingshoek van 170 graden.

Ongekende mogelijkheden

Evercom intercom voor appartementen

Ongekende mogelijkheden

Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. De kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten.

Neem contact met ons op

“Veiligheid begint bij de voordeur”

Offerte aanvragen
Bekijk onze referenties

… en ontvang een sample van de
Evercom DM2 video monitor.