Evercom voor installatiebedrijven.

Als installatiebedrijf bezig met een aanvraag of opdracht van een intercominstallatie? Laat u verbazen door onze oplossingen en vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie.

Met Evercom ontzorgen we u als installateur bij het project door een ‘Plug and play’ installatie, op maat gemaakte installatiehandleidingen en technisch support en advies.

Vragen over Evercom?
Neem contact met ons op

Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem met een 7″ inch kleurenscherm en een 170 graden camera.

Evercom voor installatiebedrijven

Wie zijn wij?

Evercom is een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem en is speciaal ontwikkeld als renovatie systeem. Onze oplossingen worden veel toegepast in nieuwbouw- of appartementen-complexen waar het verouderde deurintercomsysteem aan vervanging toe is.

Op maat gemaakte deurbelpanelen
Evercom biedt een zeer ruime mate van flexibiliteit bij nieuwe of vervanging van intercom belpanelen of postkasten. Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Bekijk onze entreeoplossingen

Evercom DM2 7” inch videomonitor
De DM2 monitor staat bekend om zijn 7″ inch scherm, eenvoudige bediening en hoge betrouwbaarheid. Door onze voorprogrammering is de installatie van de Evercom DM2 zeer gemakkelijk. Wordt geleverd met Nederlandstalige handleiding voor de bewoners. Bekijk de Evercom DM2 Monitor

Intercom installatiebedrijven

Laten we samenwerken om uw klant perfect te bedienen.

Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. Met Evercom ontzorgen we u bij het project. We helpen met de bekabelingsstructuur, programmeren alle componenten voor, maken een op maat gemaakte schema en geven advies over installatie. Elke component is genummerd o.b.v. het huisnummer conform het op maat gemaakte installatieschema.

Vooraad
Er is niets zo vervelend als lang wachten. De Evercom producten zijn daarom uit voorraad leverbaar. Bekijk de voorgeprogrammeerde uit voorraad leverbare Evercom Kits.

Technisch support
Direct een professional aan de lijn. Naast de op maat gemaakte handleidingen en bekabelingschema’s is altijd telefonische support mogelijk voor basisconfiguratie, installatie, montage en advies.

Van ontwerp tot installatie.

Is het leveren en installeren van een deurintercomsystemen voor u geen kernactiviteit? Met Evercom ontzorgen we u als installateur bij het project. We helpen met de bekabelingsstructuur, programmeren alle componenten voor, maken een op maat gemaakte schema en geven advies over installatie.

Vragen over Evercom?
Neem contact met ons op.

Evercom in nieuwbouw.

Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. De videofoons van Evercom hebben maar twee aders nodig, dankzij volledig gedigitaliseerde beeld en spraak.

Dankzij deze innovatieve 2-draads bus techniek is het systeem perfect te monteren voor in nieuwbouwappartementen en kan in bijna alle gevallen de aanwezige bekabeling in het appartementencomplex bij vervanging van het intercomsysteem hergebruikt worden.

Vragen over Evercom?
Neem contact met ons op

Ongekende mogelijkheden met Evercom intercom systemen.

Evercom intercom systeem
Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem met een 7″ inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. Deze kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten.

Innovatie in deurbelsystemen
Het innovatieve Evercom deurintercomsysteem is speciaal ontwikkeld als renovatie systeem en wordt veel toegepast in nieuwbouw- of appartementen-complexen waar het verouderde deurintercomsysteem aan vervanging toe is.

Evercom deurbelpanelen

Evercom 7″ monitor

VvE, installatiebedrijven en architecten
Evercom is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van deurintercomsystemen. Wij leveren maatwerk oplossingen voor appartementencomplexen voor Vereniging van Eigenaren, elektrotechnische installatiebedrijven en architecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden
U bent op zoek naar een vervangende spreek/luister deurbel installatie of een vervangende camera spreek/luister deurbel installatie. Het is de kans om het systeem te moderniseren en op te waarderen. Laat u vandaag nog adviseren.

Toegangscontrole

Laat u adviseren

Onze klanten: