Project omschrijving

Project Herenweg

Merk Urmet Domus video intercom
Aantal appartementen 3 appartementen
Plaats Amsterdam

Oude situatie
Het betrof een te vervangen bellentableau met drie beldrukkers van het merk Urmet Domus. De beldrukkers van het bellentableau deden het niet meer naar behoren en de deurtelefoons waren niet meer van deze tijd.

Nieuwe situatie
Het huidige bellentableau is vervangen door een messing bellentableau DPM. Alle Evercom bellentableau’s hebben een massieve twee millimeter dikke ongelakt messing frontpaneel. Een ongelakt messing bellentableau leeft, veroudert en wordt alsmaar mooier, daarom is een ongelakt messing paneel erg gewild.  Afhankelijk van behandeling, omgeving en milieu-invloeden zal het materiaal in de loop der tijd veranderen. Vaak zal het messing donkerder en homogener worden, de techniek achter een messing bellentableau worden hierdoor niet beïnvloedt.

Video intercom
Het nieuwe bellentableau Evercom is uitgevoerd met een 170 graden camera, waardoor de bezoeker in elke hoek zichtbaar is. De bewoners van het appartement voelen zich hierdoor een stuk veiliger. Dit komt ook door de monitor van het video intercom systeem, de Evercom DM1. De DM1 heeft een eenvoudige bediening en een 7 inch groot scherm, waardoor de bezoeker zeer goed zichtbaar is.

Offerte en vragen?
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over het video intercom systeem van Evercom? Neem gerust contact met ons op!

Foto oude situatie

Foto nieuwe situatie

bellentableau_intercom_met_camera