Project omschrijving

Project Prins Hendrikkade Amsterdam

Op maat gemaakt messing opbouw deurbelpaneel

Een op maat gemaakt deurbelpaneel is gemonteerd op de gevel op een opbouwbehuizing. Het messing bellentableau is op maat gemaakt, zodat de uitsparing van het verouderde intercomsysteem werd afgedicht en mooi werd afgewerkt.

Het verouderde audio intercomsysteem is vervangen door een vernieuwd Evercom video intercomsysteem met een 170 graden camera geïntegreerd in het paneel. Door de 170 graden zijn de bezoeker en eventueel ongewenste bezoekers zeer goed zichtbaar. Dit zorgt voor een grote veiligheid in en rondom het appartementencomplex.

Het nieuwe deurintercomsysteem is aangesloten op de bestaande bedrading.

Van audio naar video intercom

De bestaande deurtelefoontoestellen in de woning zijn vervangen door een Evercom DM2 video intercom. Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. Eenvoudiger kan het niet!

Evercom DM2
Offerte aanvragen

Verouderd audio intercomsysteem

Het verouderde intercom systeem kreeg de laatste jaren steeds meer last van storingen en was daardoor niet meer betrouwbaar. Het deurbel systeem was 12 jaar oud en er waren geen onderdelen meer leverbaar; waardoor geadviseerd is het gehele deurbel systeem te vervangen.

Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. De aansluiting van Evercom gebeurt via 2 draden. Dankzij deze innovatieve 2-draads bus techniek kan in bijna alle gevallen de aanwezige bekabeling bij vervanging hergebruikt worden.

Nieuw Evercom intercomsysteem voor Prins Hendrikkade te Amsterdam

Het verouderde intercomsysteem is op fraaie wijze vervangen door een Evercom systeem; geheel naar de wensen van de opdrachtgever. Een betrouwbare intercom waarbij het deurbelpaneel het ‘visitekaartje’ moest worden van het complex. Door de 170 graden zijn de bezoeker en eventueel ongewenste bezoekers zeer goed zichtbaar. Dit zorgt voor een grote veiligheid in en rondom het appartementencomplex.

Maatwerk messing

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van messing deurbelpanelen op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers.

Deurbelpanelen

170 graden camera

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

Deurbelpanelen

Panelen waar over nagedacht is

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van aluminium, messing en RVS deurbelpanelen op maat.

Deurbelpanelen
Offerte aanvragen

Evercom in z’n algemeen

Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. De kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom.

Over Evercom

Projectgegevens

Project uitgevoerd door:

In opdracht van:

Projectgegevens

Merk: Onbekend
Aantal appartementen: 16 appartementen
Plaats: Prins Hendrikkade, Amsterdam