“We geven advies met verstand van zaken en werken keihard om onze klanten te verwonderen.”

Evercom | Deurintercom

Veiligheid, toegankelijkheid, design, functionaleit, technologie en gebruik

Evercom
Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. De kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten.

Wie mag er naar binnen?
Een deurintercomsysteem geeft antwoord op deze op het oog eenvoudige vraag. De entreedeur vormt de eerste overgang tussen openbare ruimte en uw privédomein. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten. Wij zijn continu bezig onze systemen te verbeteren om de veiligheid en het comfort te vergroten voor onze klanten.

Van ontwerp tot installatie
Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw. Met de productlijn van Evercom kan in bijna ieder soort gebouw de optimale deurcommunicatie worden gerealiseerd. Met de eenvoudige 2-draads bustechniek is een Evercom eenvoudig en snel te installeren op bestaande bedrading. Bekijken of in uw situatie een Evercom intercom systeem mogelijk is? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. 

Onze klanten:

Evercom DM2

Bekijk de nieuwe 7 inch monitor

Bijpassende deurbelpanelen

Bekijk de Evercom deurbelpanelen

Referenties

Bekijk onze uitgevoerde projecten

De kracht van Evercom

Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie

Maatwerk oplossingen

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van aluminium, messing en RVS deurbelpanelen op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers.

Over ons

Innovatie begint met nieuwsgierigheid! We zijn altijd kritisch, willen altijd méér, meten, experimenteren en trekken onderbouwde conclusies om onze producten en processen te verbeteren.

Veiligheid

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

“Veiligheid begint bij de voordeur”

Bekijk onze referenties

… en ontvang een sample van de
Evercom DM2 video monitor.