Gespecialiseerd in deurintercomsystemen

01

Evercom | Deurintercom

Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. De kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten.

Van ontwerp tot installatie

02

Evercom denkt met u mee

Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw. Met de productlijn van Evercom kan in bijna ieder soort gebouw de optimale deurcommunicatie worden gerealiseerd. Met de eenvoudige 2-draads bustechniek is een Evercom eenvoudig en snel te installeren op bestaande bedrading.

Geen loze woorden bij Evercom

“Innovatie begint met nieuwsgierigheid. We zijn altijd kritisch, willen altijd méér, meten, experimenteren en trekken onderbouwde conclusies om onze producten en processen te verbeteren.”

Evercom, Nederland

Maatwerk oplossingen

03

Voor ieder appartementencomplex een oplossing

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van aluminium, messing en RVS deurbelpanelen op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers.

Bekijk onze deurbelpanelen
Geen loze woorden bij Evercom

“Veiligheid, toegankelijkheid, design, functionaliteit, technologie en eenvoudig in gebruik.”

Evercom, Nederland

Video monitor

04

Zicht op alles wat zich bij de voordeur afspeelt.

Als er iemand aanbelt, verschijnt automatisch het beeld van de 170 graden camera op de 7” inch handsfree monitor. Met de toetsen ‘Oproep beantwoorden’ en ‘Deur openen’ kunt u eenvoudig spreken/luisteren met de bezoeker die aanbelt en de deur openen.

Bekijk de Evercom DM2

Veiligheid op één

05

Evercom is veiligheid

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

Bekijk onze deurbelpanelen

Referenties

06

Onze referenties spreken voor zich

De entree en de voorgevel zijn het visitekaartje van een gebouw en geeft de bezoeker een eerste indruk. Bij onze referentieprojecten hebben wij onze visie doorgevoerd in alle aspecten.

Bekijk onze referenties
Geen loze woorden bij Evercom

“Onze referenties spreken voor zich, bekijk ze voor alle mogelijkheden die Evercom kan bieden.”

Evercom, Nederland

Ongekende mogelijkheden met Evercom intercom systemen.

Evercom intercom systeem
Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem met een 7″ inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. Deze kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten.

Innovatie in deurbelsystemen
Het innovatieve Evercom deurintercomsysteem is speciaal ontwikkeld als renovatie systeem en wordt veel toegepast in appartementencomplexen waar het verouderde deurintercomsysteem aan vervanging toe is.

VvE, installatiebedrijven en architecten
Evercom is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van deurintercomsystemen. Wij leveren maatwerk oplossingen voor appartementencomplexen voor Vereniging van Eigenaren, elektrotechnische installatiebedrijven en architecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden
U bent op zoek naar een vervangende spreek/luister deurbel installatie of een vervangende camera spreek/luister deurbel installatie. Het is de kans om het systeem te moderniseren en op te waarderen. Laat u vandaag nog adviseren.

Evercom deurbelpanelen

Evercom 7 inch monitoren

Toegangscontrole

Laat u adviseren

Onze klanten:

“Veiligheid begint bij de voordeur”

Offerte aanvragen
Bekijk onze referenties