Evercom Video intercom kits

Video intercom kits
De DPOK Kit DM1 is een complete video deurintercom kit. De Evercom DM1 7 inch monitor combineert een moderne look met innovatieve functies. Wanneer een bezoeker aanbelt op de DPOK deurbelpaneel, verschijnt automatisch het beeld van de Evercom wide-angle lens op het 7 inch 16:9 kleurenscherm van de Evercom DM1. Ook zonder dat een bezoeker aanbelt kunt u de 170 graden camera activeren en op de Evercom DM1 zien wat er zich bij de voordeur afspeelt.

Evercom
Evercom DPOK Kit DM1; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm, ultramoderne technologie en 170 graden camera. De kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten. Mede daardoor is de Evercom DPOK in combinatie met de Evercom DM1 een groot succes voor woningen tot en met 4 beldrukkers.

De Evercom DPOK kits / Video intercom kits zijn de ideale kits voor woningen tot vijf beldrukkers. Zie hier de voordelen:

  • Uitgevoerd met een 7 inch monitor Evercom DM1.
  • Openingshoek van 170 graden
  • Opbouw intercom
  • Voorprogrammering door Evercom
  • Gemakkelijke installatie
  • Installateurskorting
Slide thumbnail

Groothoeklens 170 graden

goed overzicht van de van de situatie bij de entreedeur

LED-verlichting

ook in het donker is de bezoeker zichtbaar

LED-indicatoren

duidelijkheid voor de bezoeker

Design

modern met strakke lijnen en dun

Eenvoudig
De Evercom DM1 staat bekend om zijn eenvoudige bediening. Hierdoor is de monitor geschikt voor elke type bewoner. De monitor heeft 5 soft-buttons waarmee gemakkelijk de monitor mee kan worden bediend. Instellingen zoals de beltoon, etage-beltoon, volume etc. kunnen makkelijk worden aangepast.

Design
Onderscheidend aan de Evercom DM1 is dat deze slechts 17,5 mm dik is. Hierdoor past de monitor in elke situatie en is deze geen belemmering. De video-intercom monitor wordt bevestigd d.m.v. een grondplaat aan de muur. Daarnaast is ook op aanvraag een tafelmodel beschikbaar. Hierdoor kunt u de video-intercom monitor plaatsen waar u wilt.

Slide thumbnail

7 inch 16:9 kleurenscherm

haarscherp beeld op een groot scherm

Eenvoudige bediening

met één knop de deur openen

Meerdere instellingen

o.a. het contrast, helderheid en beltonen aanpassen

Design

modern met strakke lijnen en zeer dun

Installatie
Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. De aansluiting van de Evercom DM1 gebeurt via 2 draden. Dankzij deze innovatieve 2-draads bus techniek kan in bijna alle gevallen de aanwezige bekabeling bij vervanging hergebruikt worden.

Uitbreidmogelijkheden
De Evercom DM1 heeft meerdere uitbreidmogelijkheden welke gemakkelijk kunnen worden aangesloten. Zo biedt de Evercom DM1 de optie om een etagebel aan te sluiten en een draadloze gong. Hierdoor kunt het geluid van uw deurbel in een andere ruimte in uw woning horen.

Handleiding
Evercom Handleiding DM1 V1.6

Technische Handleiding
Evercom Handleiding DPOK Kit