Deurbelpaneel als visitekaartje

Evercom deurbelpanelen

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van aluminium, messing en RVS deurbelpanelen met camera op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw.

Zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur. Het op maat gemaakte frontpaneel biedt u een zeer ruime mate van flexibiliteit en geeft u de mogelijkheid om het design aan te passen naar uw wensen.

Evercom inbouw
Evercom opbouw
Evercom messing
Evercom in bestaand paneel
Evercom intergreren in postkasten
Evercom RAL kleur

Voor elke situatie
een oplossing

Doet wat het moet doen. Zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur

170 graden camera

Veiligheid op één

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

  • Voorkom onveilige situaties, ongewenste bezoekers zijn zichtbaar.

  • Bepaal zelf voor wie u de deur opent en voorkom ongewenste situaties.

  • De bezoeker is vrijwel in elke hoek zichtbaar door de openingshoek van 170 graden.

Inbouwmontage

Frontpaneel uit één stuk

Inbouwmontage is de elegantste manier om een deurbelpaneel te monteren. Met een paneeldikte van 2 millimeter kan een Evercom paneel bijna volledig verzonken worden gemonteerd in de gevel. Door de Evercom camera module kan elke bewoner weer zien wie er voor de deur staat.

Robuuste materialen gecombineerd met de modernste technieken

Beschermingsklasse IK-07/ IP-54

Zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur.
Het op maat gemaakte frontpaneel biedt u een zeer ruime mate van flexibiliteit en geeft u de mogelijkheid om het design aan te passen naar uw wensen.

Evercom deurbel intercom opbouw

Specifiek voor uw situatie

Maatwerk, we denken graag met u mee

Elke situatie is anders en vergt een andere aanpak. Bij Evercom wordt daarom elke situatie met een duidelijke visie bekeken en beoordeeld. Zo ook voor onze deurbelpanelen. In overleg met de VvE of opdrachtgever wordt daarom speciaal voor uw situaitie een maatwerk deurbelpaneel geadviseerd. Dit resulteert in een mooie afwerking en afdichting bij vervanging van een bestaand intercomsysteem.

Maatwerk
deurbelpanelen

Elke situatie is anders en vergt een andere aanpak. Bij Evercom wordt daarom elke situatie met een duidelijke visie bekeken en beoordeeld. Zo ook voor onze deurbelpanelen.

De mogelijkheden van Evercom

De mogelijkheden van Evercom

Ga naar ‘Over Evercom’

TOEGANGSCONTROLE

VIDEO MONITOR

ADVIES

KITS

Ongekende mogelijkheden

Evercom intercom voor appartementen

Ongekende mogelijkheden

Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. De kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten.

Neem contact met ons op

Referentieprojecten

Bekijk de Evercom deurbelpanelen in vervangingsprojecten

Bekijk meer referenties

“Veiligheid begint bij de voordeur”

Offerte aanvragen
Bekijk onze referenties

… en ontvang een sample van de
Evercom DM2 video monitor.