“Deurbelpaneel als visitekaartje”

Evercom
deurbelpanelen

Evercom
deurbelpanelen

Direct offerte aanvragen
Bekijk alle entreeoplossingen

Deurbelpaneel als visitekaartje

Deurbelpaneel als visitekaartje

Evercom deurbelpanelen

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van aluminium, messing en RVS belpanelen met camera op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw.

Zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur. Het op maat gemaakte belpaneel biedt u een zeer ruime mate van flexibiliteit en geeft u de mogelijkheid om het design aan te passen naar uw wensen.

De entreeoplossingen van Evercom

Evercom inbouw

Inbouwmontage is de elegantste manier om een belpaneel te monteren. Beschikbaar in meerdere afwerkingen zoals o.a. geborsteld aluminium en RVS-Look.

Evercom messing

Messing is niet meer weg te denken bij een authentiek pand. Beschikbaar in hooglans- en geborsteld messing.

Evercom camera en beldrukkers

De Evercom DPA camera verwerkt in een bestaande belpaneel of postkast met ‘losse’ beldrukkers. Beschikbaar in meerdere afwerkingen zoals o.a. geborsteld aluminium en RVS-Look.

Evercom opbouw

Misschien nog wel stijlvoller dan een inbouw deurbelpaneel. Beschikbaar in meerdere afwerkingen zoals o.a. geborsteld aluminium en RVS-Look. Opbouwframe ook mogelijk in meerdere afwerkingen

Evercom messing opbouw

De stijlvolste oplossing voor een complex met een authentieke uitstraling en ideaal voor een monumentaal pand. Een zwart gespoten opbouwframe met de keuze uit een hooglans- en geborsteld messing. Uniek in de markt.

Evercom in RAL-kleur

Een deurbelpaneel met RAL-Kleur naar keuze. Maak uw deurbelpaneel passend bij de uitstraling en design van het pand. Niets is onmogelijk!

Evercom in bestaande postkast

Maak gebruik van de bestaande postkast door een upgrade van het deurbelpaneel. Beschikbaar in meerdere afwerkingen zoals o.a. geborsteld aluminium, RVS-Look en RAL-kleur.

Evercom met nieuwe postkast

Een nieuwe Evercom postkast met geïntegreerd Evercom intercomsysteem. De camera volledig verzonken in het frontpaneel. Geef uw portiek een nieuwe moderne uitstraling!

Evercom DPOK

De Evercom DPOK kit is het designvolle instapmodel van Evercom om de toegang tot uw woning of complex te beveiligen

Evercom met externe camera

Een externe Evercom camera aansluiten op het intercomsysteem kan voor meer veiligheid zorgen. Switch op de monitor eenvoudig van camerabeeld.

Evercom in intercomzuil/paal

De ‘Evercom intercomzuil’ ook wel de ‘Evercom toegangszuil’ wordt standaard geleverd met regenkap, kabelinvoer en geïntegreerde fundatie. Uitgevoerd in 2 mm roestvast staal en standaard uitgevoerd in RAL 7037 of 6009 i.c.m. het Evercom deurbelpaneel.

Evercom ‘specials’

Op zoek naar een creatieve oplossing voor uw deurbelpaneel? We denken graag met u mee. Evercom biedt o.a.

– Logo-, huisnummer en/of straatnaam graveringen.
– Inbouw belkast met regenkap.
– Digitaal deurbelpaneel.
– Paneelverlichting t.b.v. naamplaatjes.

Maatwerk
belpanelen

Elke situatie is anders en vergt een andere aanpak. Bij Evercom wordt daarom elke situatie met een duidelijke visie bekeken en beoordeeld. Zo ook voor onze deurbelpanelen.

Doet wat het moet doen. Zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur

Ideaal voor VvE’s en appartementencomplexen

Specifiek voor uw situatie

In overleg met de VvE of opdrachtgever wordt speciaal voor uw situatie een maatwerk belpaneel geadviseerd. Dit resulteert in een mooie afwerking en afdichting bij vervanging van een bestaand intercomsysteem. Het op maat gemaakte frontpaneel biedt u een zeer ruime mate van flexibiliteit en geeft u de mogelijkheid om het design aan te passen naar uw wensen.

Veiligheid

De bezoeker is vrijwel in elke hoek zichtbaar door de openingshoek van 170 graden.

Vandaalbestendig

De deurbelpanelen zijn ontworpen dat deze voldoen aan de beschermingsklasse IK-07/ IP-54.

LED-indicatoren

Voor de bezoeker is het duidelijk waar hij aan toe is. De LED-signaleringen zijn: oproep, communicatie en deur is open.

Naamplaatjes

Gegraveerd, UV bestendig en krasvast. Verwisselbaar, gemonteerd met kleine M3 RVS (INOX) boutjes.

Veiligheid op één

170 graden camera

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

  • Voorkom onveilige situaties, ongewenste bezoekers zijn zichtbaar.

  • Bepaal zelf voor wie u de deur opent en voorkom ongewenste situaties.

  • De bezoeker is vrijwel in elke hoek zichtbaar door de openingshoek van 170 graden.

Referentieprojecten

Bekijk de Evercom deurbelpanelen in vervangingsprojecten

Bekijk meer referenties

Ongekende mogelijkheden met Evercom

Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. De kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten.

Neem contact met ons op

Evercom toegangscontrole

Evercom 7 inch monitoren

“Veiligheid begint bij de voordeur”

Offerte aanvragen
Bekijk onze referenties

… en ontvang een sample van de
Evercom DM2 video monitor.