Deurbelpaneel als visitekaartje

Evercom deurbelpanelen

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van aluminium, messing en RVS deurbelpanelen met camera op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw.

Zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur. Het op maat gemaakte frontpaneel biedt u een zeer ruime mate van flexibiliteit en geeft u de mogelijkheid om het design aan te passen naar uw wensen.

Maatwerk
deurbelpanelen

Elke situatie is anders en vergt een andere aanpak. Bij Evercom wordt daarom elke situatie met een duidelijke visie bekeken en beoordeeld. Zo ook voor onze deurbelpanelen.

Alle deurbelpanelen op een rijtje

Evercom inbouw

Inbouwmontage is de elegantste manier om een deurbelpaneel te monteren. Beschikbaar in meerdere afwerkingen zoals o.a. geborsteld aluminium en RVS-Look.

Evercom messing

Messing is niet meer weg te denken bij een authentiek pand. Beschikbaar in hooglans- en geborsteld messing.

Evercom camera en beldrukkers

De Evercom DPA camera verwerkt in een bestaande deurbelpaneel of postkast met ‘losse’ beldrukkers. Beschikbaar in meerdere afwerkingen zoals o.a. geborsteld aluminium en RVS-Look.

Evercom opbouw

Misschien nog wel stijlvoller dan een inbouw deurbelpaneel. Beschikbaar in meerdere afwerkingen zoals o.a. geborsteld aluminium en RVS-Look. Opbouwframe ook mogelijk in meerdere afwerkingen

Evercom messing opbouw

De stijlvolste oplossing voor een complex met een authentieke uitstraling en ideaal voor een monumentaal pand. Een zwart gespoten opbouwframe met de keuze uit een hooglans- en geborsteld messing. Uniek in de markt.

Evercom in RAL-kleur

Een deurbelpaneel met RAL-Kleur naar keuze. Maak uw deurbelpaneel passend bij de uitstraling en design van het pand. Niets is onmogelijk!

Evercom in bestaande postkast

Maak gebruik van de bestaande postkast door een upgrade van het deurbelpaneel. Beschikbaar in meerdere afwerkingen zoals o.a. geborsteld aluminium, RVS-Look en RAL-kleur.

Evercom met nieuwe postkast

Een nieuwe Evercom postkast met geïntegreerd Evercom intercomsysteem. De camera volledig verzonken in het frontpaneel. Geef uw portiek een nieuwe moderne uitstraling!

Evercom met externe camera

Een externe Evercom camera aansluiten op het intercomsysteem kan voor meer veiligheid zorgen. Switch op de monitor eenvoudig van camerabeeld.

Evercom ‘specials’

Op zoek naar een creatieve oplossing voor uw deurbelpaneel? We denken graag met u mee. Evercom biedt o.a.

– Logo-, huisnummer en/of straatnaam graveringen.
– Intercomzuil/intercompaal.
– Inbouw belkast met regenkap.
– Digitaal deurbelpaneel.
– Paneelverlichting t.b.v. naamplaatjes.

Design waar over
nagedacht is

Doet wat het moet doen. Zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur

Ideaal voor VvE’s en appartementencomplexen

Specifiek voor uw situatie

In overleg met de VvE of opdrachtgever wordt speciaal voor uw situatie een maatwerk deurbelpaneel geadviseerd. Dit resulteert in een mooie afwerking en afdichting bij vervanging van een bestaand intercomsysteem. Het op maat gemaakte frontpaneel biedt u een zeer ruime mate van flexibiliteit en geeft u de mogelijkheid om het design aan te passen naar uw wensen.

Veiligheid

De bezoeker is vrijwel in elke hoek zichtbaar door de openingshoek van 170 graden.

Vandaalbestendig

De deurbelpanelen zijn ontworpen dat deze voldoen aan de beschermingsklasse IK-07/ IP-54.

LED-indicatoren

Voor de bezoeker is het duidelijk waar hij aan toe is. De LED-signaleringen zijn: oproep, communicatie en deur is open.

Naamplaatjes

Gegraveerd, UV bestendig en krasvast. Verwisselbaar, gemonteerd met kleine M3 RVS (INOX) boutjes.

170 graden camera

Veiligheid op één

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

  • Voorkom onveilige situaties, ongewenste bezoekers zijn zichtbaar.

  • Bepaal zelf voor wie u de deur opent en voorkom ongewenste situaties.

  • De bezoeker is vrijwel in elke hoek zichtbaar door de openingshoek van 170 graden.

De mogelijkheden van Evercom

De mogelijkheden van Evercom

Ga naar ‘Over Evercom’

TOEGANGSCONTROLE

VIDEO MONITOR

ADVIES

KITS

Ongekende mogelijkheden

Evercom intercom voor appartementen

Ongekende mogelijkheden

Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. De kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten.

Neem contact met ons op

Referentieprojecten

Bekijk de Evercom deurbelpanelen in vervangingsprojecten

Bekijk meer referenties

“Veiligheid begint bij de voordeur”

Offerte aanvragen
Bekijk onze referenties

… en ontvang een sample van de
Evercom DM2 video monitor.