Evercom Deurbelpanelen

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van aluminium, messing en RVS deurbelpanelen met camera op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw.

Zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur. Het op maat gemaakte frontpaneel biedt u een zeer ruime mate van flexibiliteit en geeft u de mogelijkheid om het design aan te passen naar uw wensen.

Deurbelpaneel als
visitekaartje

Evercom inbouw
Evercom opbouw
Evercom messing
Evercom in bestaand paneel
Evercom postkasten
Evercom RAL kleur

Referenties

Bekijk een aantal van onze referenties…

170 graden camera

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

  • Voorkom onveilige situaties, ongewenste bezoekers zijn zichtbaar.

  • Bepaal zelf voor wie u de deur opent en voorkom ongewenste situaties.

  • De bezoeker is vrijwel in elke hoek zichtbaar door de openingshoek van 170 graden.

Op maat gemaakt

Frontpaneel uit één stuk

Inbouwmontage is de elegantste manier om een deurbelpaneel te monteren. Met een paneeldikte van 2 millimeter kan een Evercom paneel bijna volledig verzonken worden gemonteerd in de gevel.

Robuuste materialen gecombineerd met de modernste technieken

Beschermingsklasse IK-07/ IP-54

Zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur.
Het op maat gemaakte frontpaneel biedt u een zeer ruime mate van flexibiliteit en geeft u de mogelijkheid om het design aan te passen naar uw wensen.

Meer over
Evercom

Bijpassende
monitoren

Bekijk onze
referenties

“Veiligheid begint bij de voordeur”

Bekijk onze referenties

… en ontvang een sample van de
Evercom DM2 video monitor.