Evercom DM2 | 7″ inch monitor

De deur open doen is nog nooit zo leuk geweest.

Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. De bezoeker is nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest op de 7” inch touchscreen monitor.

De Evercom DM2 monitor combineert alle facetten; een slank ontwerp, eenvoudige bediening en innovatieve functies. Alles in één!

Voor elke bewoner
De Evercom DM2 is geschikt voor elke bewoner en staat bekend zijn om zijn slanke ontwerp, eenvoudige bediening en het 7″ inch scherm. De oproep beantwoorden en de deur openen gaat via de duidelijk aangegeven twee knoppen. Uitgebreide functies zijn via het touchscreen benaderbaar.

Door de 170 graden camera is de bezoeker duidelijk zichtbaar. U heeft zicht op alles wat zich bij de voordeur afspeelt op de 7″ inch touchscreen monitor.

Twee knoppen

Om de oproep te beantwoorden of de deur openen gebruikt u slechts twee knoppen.

Betrouwbaar

Een monitor met een hoge betrouwbaarheid en presteert wanneer deze het moet doen.

De deur open doen is nog nooit zo leuk geweest.

Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. De bezoeker is nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest op de 7” inch touchscreen monitor. De Evercom intercom combineert alle facetten; een slank ontwerp, eenvoudige bediening en innovatieve functies. Alles in één!

7″

Inch scherm

2

Knoppen

7″ Inch monitor

U heeft zicht op alles wat zich bij de voordeur afspeelt op de 7″ inch touchscreen monitor.

Twee knoppen

Om de oproep te beantwoorden of de deur openen gebruikt u twee knoppen.

Eenvoudig

De Evercom DM2 monitor is geschikt voor jonge en oudere bewoners.

Betrouwbaar

Een monitor met een hoge betrouwbaarheid en presteert wanneer deze het moet doen.

‘U kunt zich richten op de dingen waar het om echt draait in huis.’

Of het nou uw vrienden zijn die aanbellen, de thuiszorg, uw bestelling met nieuwe kleding of het avondeten; de deurbel moet het gewoon doen. Met de Evercom DM2 kunt u duidelijk zien wie er voor de deur staat waardoor u zich kunt focussen op de dingen waar het om echt draait in huis.

  • Met één knop de deur openen