Evercom DM1

Zien wie er voor de voordeur staat, spreken/luisteren en deur openen. Eenvoudiger kan het niet.

Video intercom
Wanneer een bezoeker aanbelt, verschijnt automatisch het beeld van de Evercom wide-angle lens op het 7 inch 16:9 kleurenscherm van de Evercom DM1. Ook zonder dat een bezoeker aanbelt kunt u de camera activeren en op de Evercom DM1 zien wat er zich bij de voordeur afspeelt.

Evercom
Evercom; een eenvoudig, modern tweedraads deurintercom systeem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm en ultramoderne technologie. De kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten. Mede hierdoor is de Evercom DM1 een groot succes en kiezen veel V.v.E.’s voor Evercom.

Op onze DM1-monitor is de bezoeker haarscherp te zien; wat een lekker groot beeld!

Werkt eenvoudig, Voorzitter V.v.E. de Rozenlaan
  • 7 inch 16:9 breed kleurenscherm
  • Eenvoudige bediening
  • Meerdere beltonen
  • Ultraplat design, slechts 17.5 mm
  • Bekabeling: 2 draads nietgepolariseerd
  • Afmetingen: 220 x 140 x 17.5 mm (b x h x d)

Eenvoudig
De Evercom DM1 staat bekend om zijn eenvoudige bediening. Hierdoor is de monitor geschikt voor jonge en oudere bewoners. De DM1 heeft luxueuze 5 soft-buttons waarmee de monitor eenvoudig kan worden bediend. Instellingen zoals beltoon, etage-beltoon, volume etc. kunnen eenvoudig worden aangepast.

Design
Met slechts een dikte van 17,5 mm is de Evercom DM1 monitor zeer plat. De video intercom monitor wordt bevestigd d.m.v. een grondplaat aan de muur. Daarnaast is er ook een tafelmodel beschikbaar.

Installatie
Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. De aansluiting van de Evercom DM1 gebeurt via 2 draden. Dankzij deze innovatieve 2-draads bus techniek kan in bijna alle gevallen de aanwezige bekabeling bij vervanging hergebruikt worden.

Uitbreidmogelijkheden
De Evercom DM1 heeft meerdere uitbreidmogelijkheden welke gemakkelijk kunnen worden aangesloten. Zo biedt de Evercom DM1 de optie om een etagebel aan te sluiten en een draadloze gong. Hierdoor kunt het geluid van uw deurbel in een andere ruimte in uw woning horen.

Handleiding
Evercom Handleiding DM1 V1.6