Intercom voor appartementen

Intercom systeem vervangen voor VvE’s

Intercom systeem vervangen voor VvE’s

Als Vereniging van Eigenaars of VvE-beheerder bent u op zoek naar een vervangende deurintercom of deurvideo installatie voor de appartementen in het complex of flat.

Het Evercom videofoon systeem is een betrouwbare en geschikte vervanger voor de upgrade voor uw huidige deurbel installatie.

Vragen over Evercom voor VvE’s?
Neem contact met ons op

Intercom vervangen voor de VvE

Video intercom systeem appartementen

Het innovatieve Evercom deurintercomsysteem is speciaal ontwikkeld als renovatie systeem en wordt veel toegepast in appartementen-complexen waar het verouderde deurintercomsysteem aan vervanging toe is. Als Vereniging van Eigenaren (VvE) wilt u er zeker van zijn dat het systeem zowel nu als in de toekomst past bij de bewoners van het gebouw.

Op maat gemaakte deurbelpanelen
Evercom biedt een zeer ruime mate van flexibiliteit bij nieuwe of vervanging van intercom belpanelen of postkasten. Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Bekijk onze entreeoplossingen

Evercom DM2 7” inch videomonitor
De DM2 monitor, welke wordt geïnstalleerd in de appartementen, staat bekend om zijn 7″ inch scherm, eenvoudige bediening en hoge betrouwbaarheid. De bezoeker nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest. Bekijk de Evercom DM2 Monitor

Videofoon bedrading vervangen

Bestaande bedrading hergebruiken?

Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. De video intercom van Evercom hebben maar twee aders nodig, dankzij volledig gedigitaliseerde beeld en spraak. Dankzij deze innovatieve 2-draads bus techniek kan in bijna alle gevallen de aanwezige bekabeling in het appartementencomplex of flat bij vervanging van uw intercomsysteem hergebruikt worden.

Dankzij de innovatieve 2-draads bustechniek is montage eenvoudiger, krachtiger en is montage binnen één werkdag mogelijk.

Intercom vervangen voor de VvE

Per woning een keuze in audio of video

Bij Evercom heeft u de mogelijkheid van een gecombineerd systeem waar pér bewoner voor audio of video kan worden gekozen. Zo is het mogelijk om binnen de Vereniging van Eigenaren iedereen in z’n behoefte te voorzien. Het huidige deurtelefoontoestel of video intercom monitor in het appartement kan dus worden vervangen door een video intercom of een audio intercom.

Eenvoudig & betrouwbaar
Geen configuratie nodig. Plug and Play! De Evercom videofoon is zeer gemakkelijk, zodat het voor zowel de jongere-, en de oudere bewoners in het appartementencomplex te gebruiken is.

Bekijk onze projecten

Referentieprojecten VvE’s

Swipe naar links en rechts

 • Het appartementencomplex van VvE Hoogstraete in Rosmalen is voorzien van een nieuw Evercom DM2 video intercomsysteem met luxe deurbelpaneel

  14 appartementen

  Rosmalen

 • Deze luxe woning is recent compleet verbouwd, vergroot en verkeert hierdoor in een algehele TOP-staat van onderhoud en inrichting. Messing intercom.

  2 appartementen

  Rotterdam

 • De flat van 20 appartementen in Den Helder is door het Evercom deurbel met camera en toegangscontrolesysteem weer veiliger & comfortabeler gemaakt.

  20 appartementen

  Den Helder

 • In dit prachtige authentieke pand in Amsterdam is de toegang door het Evercom deurbel met camera systeem weer veiliger & comfortabeler gemaakt.

  10 appartementen

  Amsterdam

Bekijk meer referenties

Evercom vervanginsprojecten.

Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu. Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. Bekijk een selectie van onze referentieprojecten. Zoekt u een project bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op.

 • Deze luxe woning is recent compleet verbouwd, vergroot en verkeert hierdoor in een algehele TOP-staat van onderhoud en inrichting. Messing intercom.