Architecten & Projectontwikkelaars

Evercom, het systeem voor uw nieuwbouwproject.

Bezig met het ontwerp van een portiek? Als architect of projectontwikkelaar wilt u natuurlijk dat het design van een gebouw doorsijpelt tot in de details. Met de Evercom entreeoplossingen wordt de entree zo ontwerpen dat deze volledig afgestemd is op uw wensen.

Evercom is een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem. Onze oplossingen worden veel toegepast in nieuwbouw- of appartementen-complexen waar het verouderde deurintercomsysteem aan vervanging toe is.

  • Onze entreeoplossingen afgestemd op uw wensen.

We denken graag met uw mee.

Denk aan de keuze voor materiaal, kleur en vormgeving. Met onze oplossingen kunt u een complete entree laten samenstellen met daarin postkasten en een bellenpaneel. Ook wanneer u al beschikt over een postkast, stemmen we de look van het bellenpaneel hierop af. Samenhang zorgt immers voor een evenwichtige uitstraling.

Op maat gemaakte deurbelpanelen
Evercom biedt een zeer ruime mate van flexibiliteit bij nieuwe of vervanging van intercom belpanelen of postkasten. Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Bekijk onze entreeoplossingen

Evercom DM2 7” inch videomonitor
De DM2 monitor staat bekend om zijn 7″ inch scherm, eenvoudige bediening, hoge betrouwbaarheid en luxe design. Bekijk de Evercom DM2 Monitor

Van ontwerp tot installatie.

Bent u als voorschrijver bezig met het ontwerp of adviesbegeleiding van een project? En zoekt u een bestektekst van één van onze producten? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte bestektekst, passend bij uw wensen. Onze accountmanagers denken graag met u mee!

Vragen over Evercom?
Neem contact met ons op.

“Veiligheid, toegankelijkheid, designvol, functioneel, technologie en eenvoudig in gebruik.

De gehele productlijn van Evercom is ontworpen met de gedachte dat een goed ontwerp waarde kan creëren. Waarde voor de bezoeker en de bewoners van het gebouw, maar ook waarde voor de omgeving en het milieu. Hierin zoeken wij naar de juiste balans tussen functionaliteit en design en houden wij continue het oog op de toekomst. Dit zien we terug in de eenvoudige bediening van de Evercom DM2 Video monitoren en de maatwerk oplossingen voor de entree.

Ongekende mogelijkheden met Evercom intercom systemen.

Evercom intercom systeem
Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem met een 7″ inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie. Deze kenmerken komen voort uit de kracht van Evercom; het combineren van design, techniek en input van onze klanten.

Innovatie in deurbelsystemen
Het innovatieve Evercom deurintercomsysteem is speciaal ontwikkeld als renovatie systeem en wordt veel toegepast in nieuwbouw- of appartementen-complexen waar het verouderde deurintercomsysteem aan vervanging toe is.

Evercom deurbelpanelen

Evercom 7″ monitor

VvE, installatiebedrijven en architecten
Evercom is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van deurintercomsystemen. Wij leveren maatwerk oplossingen voor appartementencomplexen voor Vereniging van Eigenaren, elektrotechnische installatiebedrijven en architecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden
U bent op zoek naar een vervangende spreek/luister deurbel installatie of een vervangende camera spreek/luister deurbel installatie. Het is de kans om het systeem te moderniseren en op te waarderen. Laat u vandaag nog adviseren.

Toegangscontrole

Laat u adviseren

Onze klanten: