Evercom voor Architecten

‘Gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van deurbelpanelen op maat.’

Evercom, het systeem voor uw nieuwbouwproject

Neem direct contact met ons op
Bestekteksten op maat

Evercom, het systeem voor uw nieuwbouwproject

De gehele productlijn van Evercom is ontworpen met de gedachte dat een goed ontwerp waarde kan creëren. Waarde voor de bezoeker en de bewoners van het gebouw, maar ook waarde voor de omgeving en het milieu. Hierin zoeken wij naar de juiste balans tussen functionaliteit en design en houden wij continue het oog op de toekomst. Dit zien we terug in de eenvoudige bediening van de Evercom DM2 Video monitoren en de maatwerk oplossingen voor de entree.

Met de productlijn van Evercom kan in bijna ieder soort gebouw de optimale deurcommunicatie worden gerealiseerd. Door het ontwerpen, produceren en assembleren van aluminium, messing en RVS deurbelpanelen op maat, kunnen we het deurintercomsysteem passend maken bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw.

“Veiligheid, toegankelijkheid, designvol, functioneel, technologie en eenvoudig in gebruik.”

Bent u als voorschrijver bezig met het ontwerp of adviesbegeleiding van een project? En zoekt u een bestektekst van één van onze producten? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte bestektekst, passend bij uw wensen.

Bezig met het ontwerp van een portiek? Als architect wilt u natuurlijk dat het design van een gebouw doorsijpelt tot in de details. Bij ons kunt u een bellentableau laten ontwerpen dat volledig afgestemd is op uw wensen. Denk hierbij aan de keuze voor materiaal, kleur en vormgeving. Bovendien kunt u bij ons een complete unit laten samenstellen met daarin postkasten en een bellenpaneel. Ook wanneer u al beschikt over een postkast, stemmen we de look van het bellenpaneel hierop af. Samenhang zorgt immers voor een evenwichtige uitstraling.

Een greep uit onze entreeoplossingen

Evercom inbouw

Inbouwmontage is de elegantste manier om een deurbelpaneel te monteren. Beschikbaar in meerdere afwerkingen zoals o.a. geborsteld aluminium en RVS-Look.

Evercom messing

Messing is niet meer weg te denken bij een authentiek pand. Beschikbaar in hooglans- en geborsteld messing.

Evercom in RAL-kleur

Een deurbelpaneel met RAL-Kleur naar keuze. Maak uw deurbelpaneel passend bij de uitstraling en design van het pand. Niets is onmogelijk!

Bekijk alle entreenoplossingen

We denken graag met u mee.

Evercom voor nieuwbouw

Video of deurtelefoontoestel in de woning of kantoor

Bij Evercom heeft u de mogelijkheid van een gecombineerd systeem waar pér kantoor of woning voor audio of video kan worden gekozen. Zo is het mogelijk om  iedereen z’n behoefte te voorzien.

De juiste keuze voor architecten

Eenvoudig & Betrouwbaar

Geen configuratie nodig. Plug and Play! De Evercom videofoon monitor is zeer gemakkelijk, zodat het voor zowel de jongere-, en  de oudere gebruikers te gebruiken is. De bezoeker is nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest op de 7” inch touchscreen monitor in combinatie met de Evercom 170 graden camera.

Bekijk de Evercom DM2 Video monitor

“Veiligheid begint bij de voordeur”

Offerte aanvragen
Bekijk onze referenties

… en ontvang een sample van de
Evercom DM2 video monitor.