Project omschrijving

Vervangingsproject

VvE intercom systeem

Videofooninstallatie intercom systeem vervangen
door een Evercom intercomsysteem

Bekijk meer referentieprojecten

Project VvE intercom systeem

Videofooninstallatie intercom systeem vervangen door een Evercom

Bij deze VvE is het huidige intercom systeem vervangen voor een nieuw Evercom intercom systeem. Het Evercom systeem is een geschikte vervanger voor een verouderd intercom systeem. Intercom reparaties waren niet meer mogelijk waardoor de VvE genoodzaakt was om het systeem te laten vervangen.

Inhoudsopgave

Intercom vervangen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw appartementencomplex? Laat u adviseren.

Offerte aanvragen

Foto ontwerp voor het vervangen van het deurbelpaneel | Bron: Deur-intercom.nl

Op welke wijze is het oude deurbelpaneel vervangen?

Het bellentableau is op maat gemaakt, waardoor de uitsparing van het oude camera spreek/luister deurbelpaneel is afgewerkt en afgedicht. Door de inbouwmontage is gekozen voor de elegantste manier om het deurbelpaneel te monteren. Met een paneeldikte van 2 millimeter is het Evercom paneel bijna volledig verzonken gemonteerd op de huidige gevel.

Door de Evercom camera module kan elke bewoner weer zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur. Het op maat gemaakte frontpaneel biedt een zeer ruime mate van flexibiliteit en geeft de mogelijkheid om het design aan te passen naar de wensen van de VvE.

Zo heeft deze VvE gekozen voor extra grote huisnummers op het paneel en is aan de bovenzijde extra informatie gegraveerd op het paneel.

Foto nieuw op maat gemaakt deurbelpaneel Evercom | Bron: Deur-intercom.nl

Welke video monitor is gemonteerd?

Het Evercom systeem is een geschikte vervanger voor de oude videofoon. Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. Eenvoudiger kan het niet! Met de Evercom DM2 heeft u zicht op alles wat zich bij de voordeur afspeelt. Als er iemand aanbelt, verschijnt automatisch het beeld van de 170 graden camera op de 7” inch handsfree monitor. Met de toetsen ‘Oproep beantwoorden’ en ‘Deur openen’ kunt u eenvoudig spreken/luisteren met de bezoeker die aanbelt en de deur openen.

De nieuwe Evercom DM2 monitor als vervanging voor de videofoon.

Waar vind ik meer informatie over intercom systemen?

Voor meer informatie voor het repareren of vervangen van uw huidige intercom verwijzen wij u graag door naar onze partner Deurintercom.

Informatiepagina intercom vervangen voor Vereniging van Eigenaren.
Intercom reperaren.
Vrijblijvende offerte vervangen intercom.

Vergelijkbare referentieprojecten

Vergelijkbare intercom vervangingsprojecten

Bekijk meer referenties

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw appartementencomplex? Laat u adviseren.

U bent op zoek naar een vervangende spreek/luister deurbel installatie of een vervangende camera spreek/luister deurbel installatie. Vervangen van een bestaand intercom systeem kan veel meer zijn dan een omruil alleen, het is de kans om het systeem te moderniseren en op te waarderen.

Neem contact met ons op

0226 – 34 11 12

Evercom in z’n algemeen

Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie.

Over Evercom

Projectgegevens

Project uitgevoerd door:

Projectgegevens

Aantal appartementen: 17 appartementen
Plaats: Lelystad