Project omschrijving

Vervangingsproject

VvE Intercom Den Haag

Een audio intercom vervangen door een
Evercom video intercomsysteem in Den Haag

Bekijk meer referentieprojecten

Project VvE Den Haag

Een audio intercom vervangen door een Evercom video intercom in Den Haag

Deze Vereniging van Eigenaren (VvE) in Den Haag heeft de bestaande deurbel intercom installatie vervangen door een nieuw Evercom intercom systeem.  Bekijk meer handige links voor het vervangen van uw huidige intercom systeem of zoek een intercom specialist in Den Haag.

Inhoudsopgave

Intercom in Den Haag?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de vervanging in uw appartementencomplex? Laat u adviseren.

Offerte aanvragen

Foto op maat gemaakt paneel voor intercom in Den Haag | Bron: Deur-intercom.nl

Cijfers en statistieken | Intercom in Den Haag vervangen?

In Nederland zijn er ongeveer 125.000 VvE’s. De afkorting VvE staat voor ‘Vereniging van Eigenaren‘ of ‘Vereniging van Eigenaars’. Een VvE is het overkoepelende orgaan waarvan alle eigenaren automatisch (van rechtswege) lid worden zodra ze een appartementsrecht in het gebouw kopen. Deze VvE’s vertegenwoordigen samen bijna 1,2 miljoen woningen, een kwart van de totale Nederlandse particuliere woningvoorraad. Den Haag telt zo’n 19.000 VvE’s. Amsterdam met 16.000, Rotterdam met 10.000 en Utrecht met 5.000 VvE’s komen op plaats 2, 3 en 4.

Als Vereniging van Eigenaren bent u op zoek naar een vervangende deurbel installatie of camera spreek/luister deurbel installatie. Het Evercom systeem is een geschikte vervanger voor de bel intercom installatie. Wilt u net zoals deze VvE in Den Haag uw intercom installatie vervangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Of bekijk meer handige links voor het vervangen van uw huidige intercom systeem of zoek een intercom specialist in Den Haag. Mocht u geïnteresseerd zijn om uw intercom te repareren, dan adviseren wij u naar onze partner: Intercom reparatie Den Haag.

Foto verouderde intercom in Den Haag | Bron: Deur-intercom.nl

Uit welke onderdelen was het huidige intercomsysteem opgebouwd?

De huidige deurbel intercom installatie in Den Haag betrof één toegangsdeur met aan weerszijden een postkast met bellenbord. De huidige intercom was uitgevoerd met slechts een audio verbinding tussen de bezoeker en de bewoner. De audio intercom betrof onder andere:

Een spreek/luister module;
Losse naamplaatjes;
Losse beldrukkers;
Audio intercom deurtelefoontoestel in het appartement.

De bestaande intercom was volgens het bestuur van de Vereniging van Eigenaren (VvE) niet meer van deze tijd. Verschillende intercom specialisten in Den Haag hebben reparaties verricht, maar dit bleek steeds een oplossing voor korte termijn. Daarnaast was de wens om veiligheidsredenen een systeem te installeren met video. In samenwerking met de intercom specialist in Den Haag is gekozen voor een nieuw intercomsysteem van Evercom.

Foto oude deurbel intercom in Den Haag | Bron: Deur-intercom.nl

Op welke wijze is de deurbel installatie vervangen?

De Evercom camera dient in verband met de optimale invalshoek van de camera gemonteerd te worden op een advies-inbouwhoogte van 1.65 m vanaf de afgewerkte vloer. Omdat de huidige camera in Den Haag op circa 1,30 is gemonteerd, is gekozen in samenwerking met de intercomspecialist in Den Haag, voor externe camera´s.

Het frontpaneel van de video intercom is op maat gemaakt, waardoor de uitsparing van het oude audio deurbel is afgewerkt en afgedicht. Door de inbouwmontage is gekozen voor de elegantste manier om het deurbelpaneel te monteren. Met een paneeldikte van 2 millimeter is het Evercom paneel bijna volledig verzonken gemonteerd in de postkast. Er is gekozen om de de bestaande naamplaatjes intact te houden.

Door de Evercom video intercom kan elke bewoner van het appartementencomplex in Den Haag zien wie er voor de deur staat. Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur. Het op maat gemaakte frontpaneel biedt een zeer ruime mate van flexibiliteit en geeft de mogelijkheid om het design aan te passen naar de wensen van de VvE.

Foto nieuwe situatie intercom vervangen Den Haag | Bron: Deur-intercom.nl

Welke video deurbel monitor is gemonteerd?

Het Evercom systeem is een geschikte vervanger voor uw appartementencomplexen in Den Haag. Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. Eenvoudiger kan het niet! Met de video intercom Evercom DM2 heeft u zicht op alles wat zich bij de voordeur afspeelt. Als er iemand aanbelt, verschijnt automatisch het beeld van de 170 graden camera op de 7” inch handsfree monitor. Met de toetsen ‘Oproep beantwoorden’ en ‘Deur openen’ kunt u eenvoudig spreken/luisteren met de bezoeker die aanbelt en de deur openen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een video intercom in uw appartement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

  • 7 inch kleurenscherm

  • Slank en strak ontwerp

  • Zeer eenvoudige bediening

Nieuwe video deurbel monitor voor de appartementen in Den Haag

Een intercom deurbel in Den Haag vervangen?

Voor meer informatie om uw video intercom deurbel installatie in Den Haag te vervangen, verwijzen wij u graag door naar onze informatiepagina’s en die van onze partner Deurintercom.

Informatiepagina Siedle Intercomsystemen.
Intercom repareren Den Haag.
Informatiepagina intercom vervangen voor Vereniging van Eigenaren.
Deurintercom | Intercom specialist in Den Haag.
Vrijblijvende offerte vervangen video intercom.

Vergelijkbare referentieprojecten

Vergelijkbare vervangingsprojecten

Bekijk meer referenties

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw appartementencomplex? Laat u adviseren.

U bent op zoek naar een vervangende spreek/luister deurbel installatie of een vervangende camera spreek/luister deurbel installatie. Vervangen van een bestaand intercom systeem kan veel meer zijn dan een omruil alleen, het is de kans om het systeem te moderniseren en op te waarderen.

Evercom in z’n algemeen

Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie.

Over Evercom

Projectgegevens

Project uitgevoerd door:

Projectgegevens

Merk: Siedle intercom
Aantal appartementen: 16 appartementen
Plaats: Den Haag