Intercom voor appartementen

Een intercom installatie in Amsterdam nodig?

Een intercom installatie in Amsterdam nodig?

Op zoek naar een intercom installatie bedrijf of intercom installateur in Amsterdam? Onze intercomoplossingen worden overal toegepast, natuurlijk ook in Amsterdam. We nemen al het voorwerk uit handen en zorgen voor een soepel installatieproces.

Vragen over Evercom voor VvE’s?
Neem contact met ons op

Vereniging van Eigenaar

Als VvE of VvE-beheerder bent u op zoek naar een vervangende intercom.

Installatiebedrijven

Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie.

Projectontwikkeling

Het innovatieve Evercom systeem toepassen in uw project.

Entreeoplossingen

Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur. Uitgevoerd met de 170 graden camera.

Evercom DM2 Monitor

Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. De bezoeker is nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest op de 7” inch touchscreen monitor.

Toegangscontrole

Eenvoudig toegang tot uw appartementencomplex. Iemand zonder een geldige tag krijgt simpelweg geen toegang meer en staat voor een gesloten deur.

Evercom kits

Alle benodigde componenten voor een Evercom intercominstallatie in één. Volledig voorgeprogrammeerd en afgestemd op uw wensen en uw pand.

Intercom voor appartementen

Deurbel intercom installatie in Amsterdam

Deurbel intercom installatie in Amsterdam

Ons assortiment is geschikt voor elke situatie. Een grachtenpand op de Keizersgracht of Herengracht heeft andere eisen dan een appartementencomplex. Op de grachten moet het deurbelpaneel esthetisch aansluiten bij de klassieke stijl en voldoen aan de monumentenstatus. Bij de appartementencomplexen is er daarentegen behoefte aan een robuust en vandalismebestendig deurbelpaneel.

Onze gecertificeerde intercom installateurs in Amsterdam zorgen voor een snelle en efficiënte installatie van uw Evercom intercomsysteem. Wij garanderen dat uw systeem correct en veilig wordt geïnstalleerd.

Vereniging van Eigenaar

Als Vereniging van Eigenaar bent u op zoek naar een vervangende intercom.