Project omschrijving

Project VvE Intertoekomst Amsterdam

Evercom videofooninstallatie voor 9 appartementen

Voor VvE ‘Intertoekomst’ te Amsterdam is een intercomsysteem met een deurbel met camera en de deurtelefoontoestel/parlofoon vervangen door een nieuwe videofooninstallatie van Evercom voor 9 appartementen. De videofooninstallatie voor de 9 appartementen heeft een op maat gemaakt deurbelpaneel.

De vernieuwde videofoon is aangesloten op de bestaande bedrading. Hierdoor vallen de totale kosten voor de intercominstallatie relatief gezien mee.

Deurtelefoontoestel naar Evercom DM2

Het bestaande deurtelefoontoestel in de appartementen is vervangen door een Evercom DM2 video intercom. Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen vanuit de woning/appartement. Eenvoudiger kan het niet!

Evercom DM2
Offerte aanvragen

Verouderd intercomsysteem

Het verouderde intercomsysteem geplaatst in het appartementencomplex in Amsterdam voldeed niet meer aan de wensen van de VvE en bewoners van de flat. De deurcommunicatie tussen het bellenbord en de parlofoon van de bewoner onderving de afgelopen jaren steeds meer storing. Daarnaast was er ook vraag naar een videofooninstallatie, wat in grote mate het wooncomfort en het veiligheidsgevoel verhoogt. Met een parlofoon kun je eerst een praatje maken met de persoon die aanbelt. Een videofoon toont je ook nog eens discreet hoe die persoon er uitziet. Belangrijk is dat je de bezoeker goed kunt observeren.

Dankzij de innovatieve 2-draads bus techniek van de videofooninstallatie kan in bijna alle gevallen de aanwezige bekabeling in het appartementencomplex bij vervanging hergebruikt worden.

Golmar intercom oude situatie videofooninstallatie
Golmar T810 deurtelefoontoestel vervangen

Nieuw Evercom videofooninstallatie voor VvE Intertoekomst

Het deurbelsysteem is op fraaie wijze vervangen door een Evercom videofooninstallatie. Het deurbel met de 170 graden camera is op maat gemaakt, waardoor de uitsparing van het oude paneel is afgewerkt en afgedicht. In de 9 appartementen is het deurtelefoontoestel vervangen door een 7 inch Evercom DM2 monitor. De nieuwe videofooninstallatie in het appartementencomplex/flat in Amsterdam is wederom een mooi project uitgevoerd door installateur Deurintercom.

Videofooninstallatie op maat gemaakt

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van videofooninstallatie op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het appartementencomplex, en de gebruikers. De Evercom videofooninstallatieop bevat ingebouwde LED verlichting met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat de LED verlichting branden.

Alle videofooninstallatie camera systemen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten. De DPA deurbelpanelen zijn voorzien van verwisselbare (gegraveerde) resopal naamplaatjes. De naamplaatjes zijn op het paneel gemonteerd met kleine M3 RVS (INOX) boutjes.

Deurbelpanelen
Evercom videofooninstallatie voor 9 appartementen

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

170 graden camera

Alle videofooninstallaties van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

  • Voorkom onveilige situaties, ongewenste bezoekers zijn zichtbaar.

  • Bepaal zelf voor wie u de deur opent en voorkom ongewenste situaties.

  • De bezoeker is vrijwel in elke hoek zichtbaar door de openingshoek van 170 graden.

Bekijk onze deurbelpanelen

Een videofooninstallatie van Evercom in z’n algemeen

Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie.

Over Evercom

Projectgegevens

Project uitgevoerd door:

Projectgegevens

Aantal appartementen: 9 appartementen
Plaats: Amsterdam