Project omschrijving

Project Schaarmeesterstraat

Merk Urmet Domus video intercom
Aantal appartementen 11 appartementen
Plaats Den Bosch

Oude situatie
Het huidige Urmet Domus video intercom systeem kreeg de laatste jaren steeds vaker storingen en het beeld werd wazig. De V.v.E. was al een tijd op zoek naar een vervanging van het huidige deurbel met camera systeem. De V.v.E. wenste een intercom welke bedraad en betrouwbaar is.

Nieuwe situatie
De camera spreek/luister module van het Urmet Domus systeem is vervangen door een aluminumeel deurbelpaneel van Evercom. Deze is slechts 2mm dik, waardoor deze ten opzichte van de huidige camera spreek/luister module op een stijlvolle manier is verwerkt in de gevel. De binnenposten van de Urmet intercom zijn vervangen door de 7 inch monitor DM1. De beldrukkers van het systeem zijn vervangen door OPN16/10 beldrukkers. Hierdoor bespaarde de V.v.E. kosten om niet de hele postkast module te vervangen.

Traject
De V.v.E. heeft bij Evercom een offerte aanvraag gedaan en daarbij foto’s van de huidige situatie meegestuurd. Mede hierdoor kon Evercom snel en concreet de offerte maken, waarbij rekening is gehouden met de eisen en wensen van de V.v.E. De installatie was binnen één werkdag uitgevoerd, om voor zo min mogelijk overlast te zorgen voor de bewoners. Al met al een prettig project!

Offerte en vragen?
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over het video intercom systeem van Evercom? Neem gerust contact met ons op!

Foto oude situatie

Foto nieuwe situatie