Project omschrijving

Project VvE Villa Vetrice Hoofddorp

Op maat gemaakt Evercom deurbelpaneel met video intercom

Voor VvE Villa Vetrice te Hoofdorp is een overjarig intercomsysteem vervangen door een Evercom systeem. Het bellentableau van het systeem is aan de buitenzijde van het appartementencomplex geheel vervangen door een op maat gemaakt deurbelpaneel.

Standaard is elk deurbelpaneel uitgevoerd met een 170 graden camera geïntegreerd in het bellentableau. Door de 170 graden zijn de bezoeker en eventueel ongewenste bezoekers zeer goed zichtbaar. Dit zorgt voor een grote veiligheid in en rondom het appartementencomplex.

Het nieuwe deurintercomsysteem is aangesloten op de bestaande bedrading.
Video intercom

De Evercom DM2 7 inch video monitor

De bestaande monitor in het appartement is vervangen door een Evercom DM2 video intercom. Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. Eenvoudiger kan het niet!

Evercom DM2
Offerte aanvragen

Vervangen intercomsysteem

Het intercomsysteem geplaatst in Hoofddorp voldeed volgens de bewoners van het appartemencomplex niet meer aan de eisen:

  • De bezoeker was op de huidige monitor minder goed zichtbaar.
  • Verschillende  monitoren raakten defect.
  • Steeds meer storingen aan het intercomsysteem.

De Vereniging van Eigenaren heeft de verschillende klachten verzameld en tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) besloten het intercom-systeem na 16 jaar te vervangen. Mede door de leeftijd van het systeem en d.m.v. een kostenbatenanalyse is bepaald dat de reparatie van het systeem geen toegevoegde waarde was.

Bekabeling hergebruiken?
De bekabeling van het oude intercom systeem kan heel goed gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem.

Nieuw Evercom intercomsysteem voor VvE Villa Vetrice te Hoofddorp

Het intercomsysteem is op fraaie wijze vervangen door een Evercom systeem. In de appartementen zijn de 7 inch Evercom DM2 monitoren gemonteerd.  Op deze manier weten de bewoners precies wie er beneden voor de deur staat en kunnen gevaarlijke situaties worden voorkomen. Het bellentableau isop maat gemaakt, waardoor de uitsparing van het oude deurbelpaneel is afgewerkt en afgedicht. Het nieuwe video-intercom systeem in Hoofddorp is wederom een mooi project uitgevoerd door Deurintercom.

Evercom in z’n algemeen

Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie.

Over Evercom

Projectgegevens

Project uitgevoerd door:

Projectgegevens

Aantal appartementen: 15 appartementen
Plaats: Hoofddorp