Project omschrijving

Project VvE Wijckerborgh Beverwijk

Op maat gemaakt Evercom deurbelpaneel inclusief beldrukkers en camera

Voor VvE de Wijckerborgh is een overjarig intercomsysteem van drie deurbelpanelen en 47 appartementen vervangen door een Evercom systeem. De deurbelpanelen zijn in z’n geheel vervangen door een op maat gemaakt deurbelpaneel inclusief beldrukkers en verwisselbare naamplaatjes.

Standaard is elk deurbelpaneel uitgevoerd met een 170 graden camera geïntegreerd in het bellentableau. Door de 170 graden zijn de bezoeker en eventueel ongewenste bezoekers zeer goed zichtbaar. Dit zorgt voor een grote veiligheid in en rondom het appartementencomplex.

Het nieuwe deurintercomsysteem is aangesloten op de bestaande bedrading.

De appartementen zijn uitgerust met een Evercom DM2

De bestaande deurtelefoontoestellen in de woning zijn vervangen door een Evercom DM2 video intercom. Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. Eenvoudiger kan het niet!

Evercom DM2
Offerte aanvragen

Verouderd intercomsysteem

Het verouderde intercom systeem geplaatst in Beverwijk voldeed niet meer aan de wensen van de VvE en bewoners. D.m.v. het huidige audio deurtelefoontoestel was alleen de bezoeker te horen en niet zichtbaar. Dit leverde een aantal keer ongewenste bezoekers op in het complex. In veel situaties is alleen iemand horen niet meer genoeg, een intercomsysteem met camera is hiervoor dan een betere oplossing om meer veiligheid te garanderen.

Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. De aansluiting van Evercom gebeurt via 2 draden. Dankzij deze innovatieve 2-draads bus techniek kan in bijna alle gevallen de aanwezige bekabeling bij vervanging hergebruikt worden.

Nieuw Evercom intercomsysteem voor VvE Wijckerborgh te Beverwijk

Het verouderde intercomsysteem is op fraaie wijze vervangen door een Evercom systeem. De drie bellentableau’s zijn op maat gemaakt, waardoor de uitsparing van het oude deurbelpaneel is afgewerkt en afgedicht. In de 49 appartementen is het oude deurtelefoontoestel vervangen door een 7 inch Evercom DM2 monitor. Het nieuwe video-intercom systeem in Beverwijk is wederom een mooi project uitgevoerd door Deurintercom.

Bellentableau’s op maat gemaakt

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van deurbelpanelen op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers. De Evercom module bevat ingebouwde LED verlichting met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat de LED verlichting branden.

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

De DPA deurbelpanelen zijn voorzien van verwisselbare (gegraveerde) resopal naamplaatjes. De naamplaatjes zijn op het paneel gemonteerd met kleine M3 RVS (INOX) boutjes.

Deurbelpanelen

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Evercom in z’n algemeen

Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie.

Over Evercom

Projectgegevens

Project uitgevoerd door:

Projectgegevens

Aantal appartementen: 49 appartementen
Plaats: Beverwijk