Project omschrijving

Project VvE Overtoom Amsterdam

Deurbelpaneel intercom op maat gemaakt voor in het kozijn Amsterdam

Voor VvE de Overtoom is een verouderd SSS Siedle audio deurintercomsysteem met 4 beldrukkers vervangen door een Evercom intercomsysteem. Het bestaande SSS Siedle deurbelpaneel was gemonteerd op een dubbele opbouwbehuizing, en kreeg de laatste maanden steeds meer diverse storingen.

In samenwerking met de VvE is er ruimte gemaakt voor het nieuwe Evercom systeem. Standaard is elk deurbelpaneel uitgevoerd met een 170 graden camera geïntegreerd in het bellentableau. Door de 170 graden zijn de bezoeker en eventueel ongewenste bezoekers zeer goed zichtbaar. Dit zorgt voor een grote veiligheid in en rondom het appartementencomplex.

Het nieuwe deurintercomsysteem is aangesloten op de bestaande bedrading.

SSS Siedle deurtelefoontoestel naar Evercom DM2

De bestaande SSS Siedle deurtelefoontoestellen in de woning zijn vervangen door een Evercom DM2 video intercom. Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. Eenvoudiger kan het niet!

Evercom DM2
Offerte aanvragen

Verouderd SSS Siedle intercomsysteem

Het verouderde SSS Siedle intercom systeem geplaatst in Amsterdam kreeg steeds vaker last van storingen en de huidige situatie bij de portiek was niet zoals gewenst. Het bestaande SSS Siedle deurbelpaneel was gemonteerd op een dubbele opbouwbehuizing wat niet paste bij de uitstraling van het pand in ‘hartje’ Amsterdam.

Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. De aansluiting van Evercom gebeurt via 2 draden. Dankzij deze innovatieve 2-draads bus techniek kan in bijna alle gevallen de aanwezige bekabeling bij vervanging hergebruikt worden.

Nieuw Evercom intercomsysteem voor VvE Overtoom te Amsterdam

Het verouderde SSS Siedle intercomsysteem is op fraaie wijze vervangen door een Evercom systeem. Het bellentableau is op maat gemaakt en in RAL kleur zwart uitgevoerd. Hierdoor past het deurbelpaneel bij de uitstraling van het gebouw. Het nieuwe video-intercom systeem in Amsterdam is wederom een mooi project uitgevoerd door Deurintercom.

Bellentableau’s op maat gemaakt

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van deurbelpanelen op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers. De Evercom module bevat ingebouwde LED verlichting met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat de LED verlichting branden.

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

De DPA deurbelpanelen zijn voorzien van verwisselbare (gegraveerde) resopal naamplaatjes. De naamplaatjes zijn op het paneel gemonteerd met kleine M3 RVS (INOX) boutjes.

Deurbelpanelen

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Evercom in z’n algemeen

Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie.

Over Evercom

Projectgegevens

Project uitgevoerd door:

Projectgegevens

Merk: SSS Siedle intercomsysteem
Aantal appartementen: 4 appartementen
Plaats: De Overtoom, Amsterdam