Project omschrijving

Project VvE Amaliagaarde Bussum

Op maat gemaakt deurbelpaneel in kozijn

Voor VvE de Vliegdennen is driemaal een verouderd audio deurintercomsysteem met ieder 8 beldrukkers vervangen door een Evercom intercomsysteem. Het bestaande intercomsysteem waarbij losse beldrukkers en een losse audio/spreek luister module was aangesloten zijn vervangen voor één deurbelpaneel met camera.

In samenwerking met de VvE is de indeling van het kozijn veranderd waardoor ruimte is gemaakt voor het nieuwe Evercom systeem. Het nieuwe Evercom video intercomsysteem is standaard uitgevoerd met een 170 graden camera geïntegreerd in het paneel. Door de 170 graden zijn de bezoeker en eventueel ongewenste bezoekers zeer goed zichtbaar. Dit zorgt voor een grote veiligheid in en rondom het appartementencomplex.

Het nieuwe deurintercomsysteem is aangesloten op de bestaande bedrading.

Van deurtelefoontoestel naar Evercom DM2 7 inch monitor

De bestaande deurtelefoontoestellen in de woning zijn vervangen door een Evercom DM2 video intercom. Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. Eenvoudiger kan het niet!

Evercom DM2
Offerte aanvragen

Verouderd intercomsysteem

Het verouderde intercom systeem kreeg de laatste jaren steeds vaker last van storingen en de huidige situatie bij de portiek was niet zoals gewenst. De beldrukkers van de desbetreffende appartementen waren namelijk geplaatst op de postkast en de spreek/luister module was bevestigd op het kozijn naast de deur. Ook voldeed de bestaande deurtelefoontoestellen in de woning niet meer aan de wensen van bewoners en de VvE.

Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. De aansluiting van Evercom gebeurt via 2 draden. Dankzij deze innovatieve 2-draads bus techniek kan in bijna alle gevallen de aanwezige bekabeling bij vervanging hergebruikt worden.

Nieuw Evercom intercomsysteem voor Vve Amaliagaarde

Het verouderde intercomsysteem is op fraaie wijze vervangen door een Evercom systeem. Het deurbelpaneel is voorzien van een groothoeklens met een zeer brede openingshoek van 170 graden. Met een groothoeklens heeft u een goed overzicht van de situatie bij de entreedeur. Staan er meerdere personen voor de deur of is de bezoeker alleen?

Bellentableau’s op maat gemaakt

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van deurbelpanelen op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het gebouw en de gebruikers. De Evercom module bevat ingebouwde LED verlichting met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat de LED verlichting branden.

Alle deurbelpanelen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten.

De DPA deurbelpanelen zijn voorzien van verwisselbare (gegraveerde) resopal naamplaatjes. De naamplaatjes zijn op het paneel gemonteerd met kleine M3 RVS (INOX) boutjes.

Deurbelpanelen

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Evercom in z’n algemeen

Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie.

Over Evercom

Projectgegevens

Project uitgevoerd door:

Projectgegevens

Aantal appartementen: 24 appartementen
Plaats: Amaliagaarde, Bussum