Project omschrijving

Upgrade voor de 15 portieken, 133 appartementen naar een Evercom intercomsysteem

Vervangingsproject: VvE Dirk Buserf
133 appartementen, 15 portieken

Direct offerte aanvragen

Inbouwmontage is de elegantste manier om een deurbelpaneel te monteren.

Frontpaneel uit één stuk

Voor deze VvE in Den Haag is voor 15 portieken het audio intercomsysteem vervangen door een nieuw video Evercom systeem. In de appartementen is het oude deurtelefoontoestel vervangen door een Evercom DM2 – 7 inch monitor.

Evercom DM2 Monitor
Het Evercom systeem is een geschikte vervanger voor het oude deurtelefoontoestel. Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. Eenvoudiger kan het niet! Met de Evercom DM2 heeft u zicht op alles wat zich bij de voordeur afspeelt. Als er iemand aanbelt, verschijnt automatisch het beeld van de 170 graden camera op de 7” inch handsfree monitor. Met de toetsen ‘Oproep beantwoorden’ en ‘Deur openen’ kunt u eenvoudig spreken/luisteren met de bezoeker die aanbelt en de deur openen.

Bestaande bekabeling?
Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. De videofoons van Evercom hebben maar twee aders nodig, dankzij volledig gedigitaliseerde beeld en spraak. Als er aangebeld wordt, gaat het kleurenbeeld automatisch aan. Dankzij deze innovatieve 2-draads bus techniek kon voor deze VvE in Den Haag de aanwezige bekabeling in het appartementencomplex hergebruikt worden.

Evercom voor VvE’s
Evercom DM2 Video Monitor Evercom

Evercom DM2 | Video intercom

De bezoeker is nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest d.m.v. de Evercom DM2 7″ inch touchscreen monitor in combinatie met de Evercom 170 graden camera. U heeft zicht op alles wat zich bij de voordeur afspeelt.

een 7″ inch touchscreen en eenvoudige bediening.

Voor elke bewoner een oplossing. Doet wat het moet doen. De oproep beantwoorden en de deur openen. Uitgebreide functies zijn via het touchscreen benaderbaar

Bekijk de Evercom DM2

Vergelijkbare vervangingsprojecten

Vergelijkbare intercom vervangingsprojecten

Bekijk meer referenties

Op maat gemaakt deurbelpaneel

Maatwerk, we denken graag met u mee

Elke situatie is anders en vergt een andere aanpak. Bij Evercom wordt daarom elke situatie met een duidelijke visie bekeken en beoordeeld. Zo ook voor deze VvE waarbij het intercomsysteem was verwerkt in de huidige postkast. In overleg met de VvE is daarom speciaal voor deze VVE een maatwerk deurbelpaneel geadviseerd. Dit heeft geresulteerd in een mooie afwerking en afdichting bij vervanging van het bestaande intercomsysteem op de postkast.

Bekijk de Evercom deurbelpanelen

Evercom in z’n algemeen

Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie.

Over Evercom

Projectgegevens

Project uitgevoerd door:

Projectgegevens

Merk: Evercom intercomsysteem
Aantal appartementen: 133 appartementen
Plaats: Den Haag