Project omschrijving

Project VvE Cou Vert Meteren

Evercom deurbel-paneel met externe camera bij voordeur

Voor VvE ‘Cou Vert’ is een overjarig Fermax intercomsysteem met een deurbel met camera systeem aan de voordeur vervangen door een nieuw deurbel intercomsysteem van Evercom voor 12 appartementen. De camera bij de voordeur is niet geïntegreerd in het deurbelpaneel, maar bedraad aangesloten op een andere locatie onder de gevel. Door deze externe camera hebben de bewoners in de appartementen een beter zicht op de gehele entree en voordeur van het appartementencomplex.

Het nieuwe intercom met camera systeem is aangesloten op de bestaande bedrading van het appartementencomplex.

Fermax Cityline monitor naar Evercom DM2

De bestaande Fermax Cityline monitor in de appartementen is vervangen door een Evercom DM2 video intercom. Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen vanuit de woning/appartement. Eenvoudiger kan het niet!

Evercom DM2
Offerte aanvragen

Verouderde Fermax deurbel met intercom

Het verouderde Fermax deurbel met intercom systeem geplaatst in het appartementencomplex in Meteren voldeed niet meer aan de wensen van de VvE en bewoners. De intercom met camera gaf een wazig en slecht beeld. Ook de deuropener van intercom systeem in het appartement werkte niet altijd. Op basis van een kosten/baten analyse heeft de VvE besloten in samenwerking met de intercom installateur besloten de deurbel met intercom te vervangen.

Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie. De aansluiting van Evercom gebeurt via 2 draden. Dankzij deze innovatieve 2-draads bus techniek kan in bijna alle gevallen de aanwezige bekabeling in het appartementencomplex bij vervanging hergebruikt worden.

Nieuw Evercom intercomsysteem voor VvE Cou Vert Meteren

Het verouderde Fermax deurbel systeem is op fraaie wijze vervangen door een Evercom intercom met camera deuropener systeem. Het deurbel met camera paneel is op maat gemaakt, waardoor de uitsparing van het oude deurbel met video is afgewerkt en afgedicht. In de 12 appartementen is de oude Fermax Cityline monitor vervangen door een 7 inch Evercom DM2 monitor. Het nieuwe video-intercom systeem in Meteren is wederom een mooi project uitgevoerd door installateur Deurintercom.

Video deurbel met camera op maat gemaakt

Evercom is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van video deurbelpanelen met camera op maat. Het deurintercomsysteem moet passen bij het appartementencomplex, en/of het gebouw en de gebruikers. De Evercom camera deurbel bevat ingebouwde LED verlichting met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat de LED verlichting branden.

Alle video deurbel met camera systemen van Evercom zijn uitgerust met een 170 graden camera. Een deurintercomsysteem is een belangrijke schakel om de veiligheid binnen een appartementencomplex te vergroten. De DPA deurbelpanelen zijn voorzien van verwisselbare (gegraveerde) resopal naamplaatjes. De naamplaatjes zijn op het paneel gemonteerd met kleine M3 RVS (INOX) boutjes.

Deurbelpanelen

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Evercom in z’n algemeen

Een 7 inch kleurenscherm, een 170 graden camera en ultramoderne technologie.

Over Evercom

Projectgegevens

Project uitgevoerd door:

Projectgegevens

Merk: Fermax deurbel met video systeem
Aantal appartementen: 12 appartementen
Plaats: Meteren