Intercom voor appartementen

Een intercom installatie bedrijf nodig?

Intercom installatie bedrijf

Op zoek naar een intercom installatie bedrijf of intercom installateur? Een intercominstallatie van Evercom biedt een betrouwbare en effectieve oplossing voor contact met bezoekers aan de deur en toegangscontrole bij de ingang. Of je nu een pakketbezorger wilt binnenlaten in een klein appartementencomplex of bezoekers gastvrij wilt verwelkomen bij je bedrijf, wij zorgen ervoor.

Vragen over Evercom voor VvE’s?
Neem contact met ons op

Vereniging van Eigenaar

Als VvE of VvE-beheerder bent u op zoek naar een vervangende intercom.

Installatiebedrijven

Vergeet de complexe installatie of ingewikkelde configuratie.

Projectontwikkeling

Het innovatieve Evercom systeem toepassen in uw project.

Entreeoplossingen

Design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur. Uitgevoerd met de 170 graden camera.

Evercom DM2 Monitor

Zien wie er voor de deur staat, oproep beantwoorden en de deur openen. De bezoeker is nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest op de 7” inch touchscreen monitor.

Toegangscontrole

Eenvoudig toegang tot uw appartementencomplex. Iemand zonder een geldige tag krijgt simpelweg geen toegang meer en staat voor een gesloten deur.

Evercom kits

Alle benodigde componenten voor een Evercom intercominstallatie in één. Volledig voorgeprogrammeerd en afgestemd op uw wensen en uw pand.

Intercom voor appartementen

Evercom intercom installatie

Intercom installatie bedrijf

Onze gecertificeerde intercom installateurs zorgen voor een snelle en efficiënte installatie van uw Evercom intercomsysteem. Wij garanderen dat uw systeem correct en veilig wordt geïnstalleerd.

Audio of video intercom
Een intercom is een geweldige toevoeging aan elk gebouw, waarmee je snel kunt communiceren met iemand bij de deur. Een audio intercomsysteem, dat meestal bestaat uit een deurbel en audio communicatie, is vaak voldoende voor de meeste mensen. Hiermee kun je op afstand communiceren en vaak ook de deur openen. Het nadeel van dit systeem is dat je de persoon voor de deur niet kunt zien. Overweeg je een nieuwe deurbel voor je pand, kies dan voor een video intercomsysteem.

Vereniging van Eigenaar

Als Vereniging van Eigenaar bent u op zoek naar een vervangende intercom.